HTML

Gratulálok!

Miért teszed közzé a hülyeséget? Tudok gratulálni hozzá.

Friss topikok

Linkblog

Megállás nélkül várakozni

2008.09.17. 10:29 helikopter

Tegnap szép Laokon-csoportba rendeződött autókat láthatott a Móricz Zsigmond körtéren járókelő tömeg.

 

A peches módon (vegy épp hála az égnek) pont az végállomás előtti utolsó métereken elromló fékű busz egyszerűen összetolt néhány várakozó autót, köztük két taxist, meg egy kistehert a Villányi út végénél, a buszfordulóban. A bibi az, hogy ahol ők parkoltak, hogy hogynem, megállni tilos tábla tiltja az efféle tevékenységet.

Vajon meglep-e manapság bárkit is, hogy a tilosban várakozók éppen taxisok, meg egy (vélhetően áruszállító) kisteher voltak? Aki valaha is ült már kocsiba Budapesten, vagy nyitot szemmel jár gyalogosan, annak teljesen egyértelmű, hogy a fővárosi közlekedés aljanépéről beszélünk, akik magától értetődőnek vélik, hogy az utakon nekik mindent szabad, beleértve a kétsávos úton a külsőben parkolást akár fél órákra is, torlódásokat és dugókat okozva mindenfelé. Majd pont egy buszvégállomáson viselkednek másképp, hát nem? De lehet még fokozni, az egyik "áldozat" ugyanis a következőképpen reagált az eseményre:

A taxis az MTI-nek telefonon elmondta: minden nap megáll a Villányi útnál, a buszvégállomásnál, ahol ugyan ki van téve a "Megállni tilos!" tábla, de várakozni lehet.

Ha tilosban parkolásért nem is, a KRESZ ismeretének totális hiányáért, és persze a rinocéroszvastagságú, plusz extra teflonbevonatú arcbőrért úgy kellene bevonni a jogsiját a parasztjának, hogy legközelebb meg se próbáljon nyilatkozni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gratulalok.blog.hu/api/trackback/id/tr69667390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása